Gemeente Heist-op-den-Berg vindt al 50 vrijwillige bijzitters

50 mensen helpen op 26 mei vrijwillig als bijzitter in Heist-op-den-Berg

Op zondag 26 mei trekken we weer naar de stembus. Om de stembureaus te bemannen, lanceerde Burgerzaken begin dit jaar een oproep om vrijwilligers te vinden die op die dag als bijzitter willen zetelen. In totaal boden er zich 50 vrijwilligers aan, een onverwachts mooie opkomst!

Elk stembureau telt één voorzitter, één secretaris en vier bijzitters. In onze grote gemeente betekent dit dat er in totaal 270 burgers nodig zijn om alle stembureaus volledig bemand te krijgen. Burgerzaken gaat nu dus aan de slag om de rest van de bemanning te zoeken.

Wie zich nog graag als vrijwilliger opgeeft, kan dit nog tot 25 maart doen door een mail te sturen naar burgerzaken@heist-op-den-berg.be of zich aan te melden bij team Burgerzaken in het gemeentehuis, Kerkplein 17 in Heist-op-den-Berg.

DELEN
Vorig artikelKardinaal Godfried Danneels overleden
Volgend artikelSuperVlieg komt naar Heist-op-den-Berg
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.