Expo Hemel en Aarde en Expo over Klooster Vorselaar in het klooster

Zondagnamiddag kan je in het klooster in Vorselaar de expo ‘Hemel en Aarde’ gaan bekijken. In een tentoonstelling zie je het leven in het klooster door de jaren heen. De tentoonstelling belicht de opstart en de geschiedenis van de Congregatie van de Zusters der Christelijke Scholen in Vorselaar.

Volgend jaar viert de congregatie haar 200-jarig bestaan. De tentoonstelling van zondag wordt samengesteld in samenwerking met de Ergoedcel Kempens Karakter. De tentoonstelling is van 13 tot 17 uur. In de kloosterkapel is er tussen 14.30 en 15u een optreden van de leerlingen van de Academie voor Muziek, Woord en Dans. Gratis inkom.

De tentoonstelling in het klooster is aan de Markt 19 in Vorselaar.

foto’s: Davidsfonds Vorselaar