Prijzen eindejaarsactie uitgereikt

In Garage Peeters werden de prijzen van de eindejaarsactie van de Herentalse middenstanders uitgereikt. De hoofdprijs, een Kia Picanto, voor de zesde keer op rij geschonken door Garage Peeters, werd gewonnen door John Van Royen. Michel De Borger won een ‘waspas’ van Octopus Carwash. En er waren schattige kinderautootjes voor Roos Bertels, August Vetters en Maria Van Hemelen.

Met 2.423 ingediende deelmeningsformulieren was de wedstrijd weer een groot succes. “Het is een plezant toeval: alle winnaars zijn Herentalsenaars”, glunderde schepen van middenstand Yoleen Van Camp. Volgend jaar is er alweer een Kia te winnen, zo beloofde Stijn Mertens van Garage Peeters.

DELEN
Vorig artikelEels komt naar Pukkelpop
Volgend artikelTwee tienermeisjes gewond bij steekpartij aan station in Mol
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.