Dikke truiendag op Campus De Vesten

SAMEN voor het klimaat op Campus De Vesten Secundair Onderwijs!

Je hoeft niet te roepen in Brussel om je steentje bij te dragen aan de klimaatacties. Op dinsdag 12 februari, DikkeTruiendag, krijgen onze leerlingen en personeelsleden de kans om mee een verschil te maken op onze campus!

Campus De Vesten heeft aandacht voor het leefmilieu van nu en morgen. Wij werken daarom met onze leerlingen rond de uitdagingen die de klimaatopwarming met zich meebrengt. Door een warme trui aan te trekken en de verwarming lager te zetten, verminderen we zelf onze uitstoot van CO2 en leveren we inspanningen om de klimaatopwarming op lange termijn aan te pakken.

Maar er is natuurlijk meer nodig. Het thema van dit jaar is ‘de Klimaatflandriens’, die de auto laten staan en door weer en wind naar de school of het werk fietsen. Zo willen we SAMEN 300 km bij elkaar fietsen. We roepen iedereen op om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Alle Klimaatflandriens krijgen een beloning op onze school! Op deze manier willen we mee werken aan een betere luchtkwaliteit op en rond de school.