Man en vrouw opgepakt met grote hoeveelheden drugs

Bij een controle van hun wagen is dinsdag aan Zelm in Mol Achterbos een koppel opgepakt. In hun wagen lagen grote hoeveelheden xtc-pillen, speed en cocaïne. Bij een verdere controle van de wagen en huiszoekingen werden nog meer drugs gevonden. Een 30-jarige man uit Retie verscheen vrijdag voor de raadkamer en blijft aangehouden. Zijn vriendin, een 29-jarige vrouw uit Laakdal, mocht onder elektronisch toezicht terug naar huis.

DELEN
Vorig artikelAuto rijdt in gracht Ringlaan
Volgend artikelYoleen Van Camp kopvrouw N-VA Kamerlijst in de Kempen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.