Bernard Fonck uitgeroepen tot beste ruiter op Equistar

De Herentalse ruiter Bernard Fonck is in Brussel op de eerste editie van Equistar uitgeroepen tot beste ruiter. Hij kreeg dinsdagavond de trofee voor zijn prestaties op de Wereldruiterspelen van vorig jaar in de USA. Met het landenteam België behaalde hij zilver. De trofeeën werden voor de eerste maal uitgereikt.

I was speechless… Never thought to win the title of Equistar!!! to get a standing ovation from 800 people… to win this incredible award with our ‘small’ reining discipline… to feel the respect from all other disciplines…I can’t thank enough our federation for giving us these incredible chances! Thank you to the equigala organization!Thank you so much Steve & Gina Vannietvelt – De Pauw for everything!! And most of all thank you What A Wave!!!

Publiée par Fonck performance horses sur Mercredi 23 janvier 2019