Stadspersoneel klinkt op nieuw jaar

  De stad en het OCMW van Herentals trakteerden het personeel op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in zaal ’t Hof. Meer dan 340 werknemers werden verwelkomd om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar. Traditioneel worden ook de gepensioneerden gehuldigd en de werknemers met lange dienstjaren in de bloemetjes gezet. De gepensioneerden krijgen vanuit de sociale dienst in Herentals een pensioenpremie de dag van hun vertrek. Gisteren gingen zij ook niet met lege handen naar huis: een streekmand werd voor hen samengesteld. De collega’s die meer dan 25 en 35 jaar dienst hebben, kregen op hun beurt een Helemaal Herentals Cadeaucheque en een stadsmedaille.

  De gevierde gepensioneerden waren Jan Van Herck, Jef Wijnens, Liliane Fonteyn, Herman Dries, Marleen Prinsen, Leen De Win, Marleen Torfs, Mia Tegenbos, Mia Alpaerts en Jan Tegenbos (stad) en Josée Wynants, Johan Peeters, Josepha Van Gorp, Renild Pauwels en Ingrid Hofmans (OCMW).

  De jubilarissen waren Huguette De Laet, Liliane Lemmens, Dominique Imants, Wis Van den Broeck, Marc Heylen, Luc Peeters, Paul Van den Bosch, Rik Van Roie, Annick Boxstaens, Patrick De Winter, Patrice Cavens, Viviane Verbraeken, Andrea Vleugels, Ann Salgarollo, Lief Smets, Ann Gebruers, Patrick Goor, Annick Snepvangers (stad) en Martine Mariën (OCMW).

  Alle aanwezige medewerkers werden uitdrukkelijk bedankt voor hun inzet door zowel de uittredende burgemeester Jan Bertels als de toekomstige burgemeester Mien Van Olmen. Die laatste onderstreepte het belang van ‘warmte en geborgenheid’, zowel binnen de diensten als in de dienstverlening aan de burgers. De sportdienst wees op de sportieve cultuur bij het personeel en pakte uit met enkele uitdagingen om dit jaar tussen en na de werkuren nog meer te bewegen. (Foto’s Marcel Nelis)

   

  DELEN
  Vorig artikelNog meer werken aan ’t centrum Olen, nog meer files op Hezewijk
  Volgend artikelSKS Herentals – Wechelderzande
  Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.