Leerlingen genieten van show vol wetenschap

    Vandaag trakteerde Natuur en Wetenschap vzw alle leerlingen van het 6de jaar lager onderwijs van Herentals en omstreken op de ‘boeiende ‘WAUW! Wetenschap…’-show in cc ’t Schaliken. Sus Dams van Natuur en Wetenschap presenteerde een twee uur durende voorstelling waarin alle mogelijke wetenschappelijke onderwerpen aan bod kwamen, met medewerking van Hans van Dijck, Joeri Cortens, VUB, Technopolis en RINO ( U Leiden ). Een propvolle schouwburg keek geboeid toe. De uitsmijter was een ‘proevenbattle’ met steeds meer rook en luidere knallen. (Foto’s Marcel Nelis)

    DELEN
    Vorig artikelContainerterminal stil door strenge geluidsnormen
    Volgend artikelDieven stelen collectie handtassen in Westerlo
    Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.