Gemeentebestuur Westerlo zet trouwe marktkramers in de bloemen

Al sinds 2007 worden elk jaar in januari de jubilarissen op de markt van Westerlo in de “bloemetjes” gezet.
De marktkramers die in 2019 precies 10, 15, 20, 25 jaar, … of langer een vaste standplaats met een abonnement innemen op de Westelse markt worden gevierd.

Om de goede samenwerking te onderhouden en te benadrukken tussen de markhandelaars en de plaatselijke middenstand enerzijds en het gemeentebestuur anderzijds zal schepen van lokale economie Filip Verrezen de marktkramers bedanken voor hun trouw aan de Westelse markt.

Op woensdag 16 januari 2019 om 8 uur zal op de hoek van de Grote Markt en P. E. Peetersstraat (ter hoogte van de bank BNP Paribas Fortis) de overhandiging plaatsvinden van een oorkonde en een gepast cadeautje aan de 8 marktkramers die dit jaar gevierd worden op de woensdagmarkt in Westerlo.