ZFD Windpower schenkt 800 kindjes een kerstcadeautje

Cadeautjes voor iedereen

Lommel, Mol – De collega’s van ZF Wind Power schenken deze kerst bijna 800 cadeautjes aan kinderen waar er geen cadeautje voor onder de boom ligt.

Eén Vlaming op zeven leeft in armoede en bij deze gezinnen is er vaak geen budget om een kerstgeschenkje te voorzien. Om ook deze kinderen van een verrassing te voorzien, sloegen de personeelsleden van ZF Wind Power de handen in elkaar. Gedurende de maand december verzamelden ze bijna 800 geschenkjes (nieuw en zo-goed-als-nieuw) die deze week verdeeld worden onder Actie MIN (Mensen in Nood – Mol ) en vzw De Veerkracht (Lommel). Deze organisaties zullen zorgen dat de cadeautjes bij de juiste gezinnen terecht komen zodat er tijdens de kerstperiode voor iedereen een geschenkje onder de kerstboom ligt.

ZF Wind Power

ZF Wind Power, met hoofdzetel in Lommel, produceert in België, Duitsland, India, China en de Verenigde Staten, tandwielkasten voor windturbines. In België telt het bedrijf meer dan 900 werknemers.
Het bedrijf heeft bijna 40 jaar ervaring en is een gevestigde waarde als ontwerper, producent en leverancier van tandwielkasten voor windturbines met een capaciteit tot 9.5MW, die zowel onshore als offshore ingezet kunnen worden.
ZF Wind Power helpt zijn klanten om de wereld te voorzien van hernieuwbare windenergie en zo actief bij te dragen tot een gezond klimaat. Met deze kerstactie zet het personeel zich niet alleen in voor onze planeet, maar ook voor de mensen om ons heen.