Jean-Pierre Van Rossem (73) overleden

Donderdag is mediafiguur en voormalig beursgoeroe Jean-Pierre Van Rossem overleden. De man heeft een bewogen leven achter de rug met zijn beurssysteem Moneytron, zijn vloot Ferari’s, zijn hotel in Grobbendonk, zijn woning in de Gelderstraat in Herenthout, zijn gevangenisstraf met gevangenisdagboek, zijn politieke carrière met de roep ‘Vive la republique’ tijdens de eedaflegging van Koning Albert, …

Van Rossem woonde in de periode 4 november 2011 tot en met 10 december 2012 in de Gelderstraat in Herenthout. In die periode maakte hij 2 singles. De eerste als Antwerps Hoop in Bange Dagen met de single Godgeklaagd. Even later deed hij dat nog eens over als Ji-Pi Van Rossem met ‘I don’t like big brother’. Het leverde hem een vermelding op in het boekje Herenthit dat de popgeschiedenis in Herenthout in kaart brengt.

Van Rossem werd 73 jaar oud.

foto: Loket Vrije Tijd Herenthout