Cultuur je buur: ‘Zusjes Cappaert in het donker’

“Warrior of the Good” een unieke concertreeks “in the dark” door CAPPAERT.

Een bijzondere muzikale belevenis waar duisternis, kippenvel, diepte & warmte samen met “puur je oren de kost geven” de bouwstenen zijn.

Als visuele prikkels wegvallen en je enkel kunt terugvallen op je tastzin, geuren en geluiden, word je kwetsbaar en keer je je meer naar binnen. Het is een uitdaging om jezelf over te geven aan die duisternis, de luiken voor je venster-blik op de wereld te sluiten en het onbekende te betreden … Een team van blinde en slechtziende mensen maakt het logistiek mogelijk om heel even hun ervaringswereld te betreden (Blindenzorg Licht en Liefde). Door de kieren sijpelt na een tijdje het licht binnen op het podium …

Niet alleen u, maar ook de zussen CAPPAERT en hun muzikanten worden ondergedompeld in de duisternis. Je komt binnen in het donker en wordt door blinden naar je plaats begeleid. Na enkele nummers krijg je wat licht, enkele nummers later zit je in het licht.

Een hele aparte beleving.

Aanvang concert In the Dark in cc Zwaneberg om 20.30u. Tickets: cc Zwaneberg.