CD&V Westerlo is helemaal klaar voor 6 jaar bestuur

Het bestuur van CD&V Westerlo heeft een beslissing genomen omtrent de samenstelling van het nieuwe college van burgemeester en schepenen en van de nieuwe voorzitter van de gemeenteraad. Voor de volgende zes jaar ziet deze samenstelling er als volgt uit:

Burgemeester:
•Guy Van Hirtum

Schepenen:
•Tinne Wuyts
•Filip Verrezen
•Kelly Verboven
•Kristof Welters
•Clyde Tai-Apin
•Paul Helsen (voorzitter BCSD)

Voorzitter gemeenteraad:
•Maurice Van Hemelen
“Deze ploeg heeft heel wat bestuurservaring en zal ervoor zorgen dat Westerlo een warme gemeente blijft met sterke dorpen. Ook nieuwkomer Paul Helsen uit Voortkapel, die zijn mooie score beloond ziet met een mandaat als schepen is een absolute aanwinst voor onze gemeente. Zijn jarenlange ervaring bij de CM zal zeker een meerwaarde zijn bij het bepalen van het zorgbeleid.”, zo stelt Westels CD&V voorzitter John Verbraeken.
In januari 2019 zal de nieuwe ploeg aantreden.