Kinderen baas met musical en workshops

Kinderen zijn zondagnamiddag baas in het cc ’t Schaliken in Herentals. De kinderen krijgen er een muziekspektakel met muziek en dans. Verantwoordelijk voor deze Disneycocktail zijn ‘Cools en zoon’. Aanvang: 14.30u.

Verder zijn er tijdens deze Kunstendag voor Kinderen heel wat boeiende workshops. Op het buitenplein staat de Heimweemachine. Knap is ook dat kinderen hun zelf gemaakt gedicht kunnen uittypen op een oude typmachine.

De workshops zijn van 12.30u tot 16.30u. Inschrijven voor de workshops kan je vanaf 12u in de foyer.

foto: ciné martiko

DELEN
Vorig artikelGerecht valt binnen bij Excelsior Moeskroen
Volgend artikelNijlen plant meer dan 1001 bomen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.