KVC Westerlo zonder Jens Naessens naar Tubeke

In 1B is bij KVC Westerlo Jens Naessens out voor de wedstrijd van vrijdagavond op Tubeke. De aanvaller werd in de nacht van woensdag op donderdag met succes geopereerd aan een blessure aan het bovenbeen. Een kniestoot opgelopen in Lommel speelde de aanvaller nog parten. Woensdag kon hij zelfs zijn been niet meer plooien.

Naessens staat nog een aantal wedstrijden aan de kant.

Omdat er op vrijdagavond heel wat files voorspeld worden vertrekt de spelersbus al vrijdagnamiddag om 15.30u aan ’t Kuipje in Westerlo. De wedstrijd begint om 20.30.

DELEN
Vorig artikelProvinciale voetbalwedstrijden dit weekend
Volgend artikelAntwerp-Oostende
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.