Kertsmagie rond het ‘Mysterie van de Groene Kerstman’

Van 7 tot 23 december kan je op het Kasteel de Merode in Westerlo opnieuw genieten van de jaarlijkse kerstmagie. Aan deze vijfde editie van Kerstmagie zijn er dit jaar op vier Vlaamse kastelen voorstellingen, theaterwandelingen met telkens een ander thema.

In Westerlo gaan de kinderen op zoek naar het Mysterie van de Groene Kerstman.

Er zijn speeldata tussen 7 en 23/12. Alle info over het bestellen van tickets vind je op www.kerstmagie.be.

foto’s: Marcel Nelis/KempenNieuws.be

DELEN
Vorig artikelReal Noorderwijk – FT Charleroi
Volgend artikelEen Goedendag uit Bouwel
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.