Luc Vleugels wil donderdag nieuwe coalitiepoging doen

Burgemeester Luc Vleugels (CD&V) van Heist-op-den-Berg nodigt donderdagavond de politieke formaties van N-VA, Open VLD, Groen en Pro Heist uit om de nieuwe coalitie te maken. Vleugels hoopt dat alle partijen tot een ruime coalitie, een Einstein-coalitie kunnen komen. N-VA poogde eerst met Open VLD en Groen een coalitie te vormen maar die coalitie heeft te weinig zetels voor een meerderheid. Met CD&V en Pro Heist erbij is er wel een ruime werkbare coalitie.

Hopelijk komt er donderdagavond een doorbraak in de gesprekken.

DELEN
Vorig artikelFietsers verheugen zich op fietsostrade Herentals-Lier
Volgend artikelLa Taperia nieuw in Bib Gourmand
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.