SKS Herentals-Oevel is topper in Vierde provinciale E

logo SKS Herentals

De top 6 in vierde provinciale E van het voetbal speelt dit weekend tegen elkaar. De kalendermaker heeft met Olen United-Rauw en SKS Herentals-Oevel 2 rasechte topwedstrijden gepland. De wedstrijd tussen Poederlee (5e) en Ezaart (6e) is dan weer een subtopper.

Zondag staan de nrs. 1 en 2 in de rangschikking, Olen United en Rauw in Olen tegen elkaar. Zaterdagavond bijten SKS Herentals (4e) en Oevel (3e) de spits af in de andere topper van het weekend.

SKS Herentals telt 2 punten achterstand op Oevel en kan mits winst naar een 3e plaats in de rangschikking springen. Bij SKS Herentals ontbreken Van Den Brande en Schenck. Bij Oevel zijn Haesendonckx, Cools, Vandeweyer er niet bij. Rens is twijfelachtig.

SKS Herentals-Oevel, zaterdagavond om 19.30u.