Grobbendonk herdenkt einde Groote Oorlog

Tussen 3 en 10 november wordt in de Volle Vaart in Grobbendonk het einde van de Groote Oorlog herdacht. In de Volle Vaart is er een tentoonstelling met uniformen en wapens. Er is ook een fototentoonstelling met foto’s over het leven van soldaten in de Eerste Wereldoorlog, foto’s uit de loopgraven. Er wordt ook hulde gebracht aan de gesneuvelde solaten uit Bouwel en Grobbendonk.

In de kerk van Grobbendonk is er op zaterdagavond 3 november een concert van Harmonie De Broedermin. In de kerk van Grobbendonk spelen zij Fields of Honour – Muziek uit Niemandsland. Tussen de muziek door zorgt Heleen Desmet voor teksten uit die periode.

Na het concert kan er vanaf 21.15u bijgepraat worden in het gelegenheidscafé achteraan in de kerk. Hanz Duval zorgt er voor aangepaste muziek.