Heistse Internationale platen- en cd beurs blijft grootste in ons land

Platenverzamelaars en verzamelaars van cd’s en poprariteiten kunnen op Allerheiligen terecht in één van de grootste platenbeurzen van ons land. Tientallen standhouders uit binnen- en buitenland komen jaarlijks naar het cc Zwaneberg in Heist-op-den-Berg afgezakt.

De echte jagers op rariteiten stonden al om 10u te wachten tot de deuren opengingen. Ze trekken in groep rond op de beurs en elk lid van de groep probeert hetzelfde zeldzaam plaatje te bemachtigen. Ook de prijs is dan belangrijk. De gsm doet op dat moment wonderen…

Heel wat verzamelaars hebben donderdag dan ook hun verzameling kunnen aanvullen.

Sommige bezoekers zijn al maanden of zelfs jaren op zoek naar het ontbrekende stuk in hun collectie. Ze verdenken er de standhouders van om die zeldzame stukken onderling uit te wisselen zonder dat het item op de beurs belandt.