Politie rolt illegale slachterij op in centrum Nijlen

De politie heeft zaterdag bij een inval in Nijlen een illegale slachterij van wild opgerold. Negen damherten werden gered en zijn naar het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum in Heusden-Zolder overgebracht.

De slachterij was met geen enkele vergunning in orde.

Naast de damherten troffen de speurders in Nijlen ook enkele schapen en hoenderen aan.

Er wordt nu nagegaan van waar de dieren afkomstig waren en voor wie het vlees bestemd was.

DELEN
Vorig artikelHeistse burgemeester wil Einstein-coalitie
Volgend artikelBC Herentals – Mister 100
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.