180 Middaglopers bij SILA Westerlo

180 middaglopers bij SILA Westerlo

Je hoeft geen Latijn te kennen om het gezegde “mens sana in corpore sano” te begrijpen: een gezonde geest in een gezond lichaam. Een gezond evenwicht tussen de twee is belangrijk, maar tijdens een lesdag wordt er vooral aandacht besteed aan de geest. Het lichaam, daar is soms nog werk aan…

Daarom trekken de leerlingen in de SILA Middenschool Westerlo elke dinsdag- en donderdagmiddag hun loopschoenen aan om de Westelse straten en velden te trotseren. Zo probeert het loopteam van de Sint-Lambertus Middenschool de balans weer in evenwicht te krijgen. Mét succes weer, want 180 enthousiaste lopers schreven zich in!

Om de eerstejaars kennis te laten maken met het reilen en zeilen binnen ‘de crossploeg’, namen enkele loopbegeleiders een ludiek filmpje op. Dat filmpje kan je bekijken op onze schoolblog: www.ochgij.be.

DELEN
Vorig artikelVorselaar kent zijn schepenen met bevoegdheden
Volgend artikelNijlen verwent zijn senioren
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.