Fiets-o-strade ook in Nijlen

  VIRB Picture

  De provincie Antwerpen onderzoekt het traject voor de toekomstige fietsostrade langs de spoorlijn Lier-Herentals die door Kessel en Nijlen loopt. De verschillende trajectmogelijkheden werden in kaart gebracht en tegen mekaar afgewogen. Hieruit kwam een voorkeurstraject dat de provincie Antwerpen aan omwonenden en geïnteresseerden voorstelt.

  De provincie Antwerpen nodigt iedereen graag uit voor op een infotentoonstelling op 19 november 2018 tussen 18 uur en 20.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Nijlen. Je krijgt dan de kans om het trajectonderzoek en het voorkeurstraject meer in detail te bekijken, vragen te stellen en opmerkingen te geven.

  Over welk traject gaat het?

  De fietsotrade Lier-Herentals loopt langs de spoorweg van aan het station in Lier door Kessel, Nijlen, Bouwel naar het station in Herentals. Deze fietsostrade sluit o.a. aan op de fietsostrade Antwerpen- Lier, de fietsostrade Antwerpen-Hasselt en de fietsostrade Herentals-Balen.

  Copyright foto als bijlage: Provincie Antwerpen

  DELEN
  Vorig artikelCD&V Olen reageert op verklaring O1
  Volgend artikelE313 versperd na ongeval met 4 vrachtwagens
  De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.