Drie verdachten moord Geelse Sara Laeremans in de cel

De moord van 22 oktober 2017 op de 21-jarige Sara Laeremans in Geel is zo goed als opgelost. Na een oproep in het VTM-programma kregen de speurders heel wat bruikbare tips binnen.

Door enkele tips kwamen de 27-jarige ex-vriend van Sara Laeremans en zijn ouders, een vrouw van 46 en man van 52 opnieuw in beeld. Ze verschenen voor de raadkamer en zijn aangehouden. De drie verdachten zijn afkomstig uit Izegem. De vrouw had de dag voor de moord de kindjes bij haar ex-vriend afgezet.

DELEN
Vorig artikelRecupel schenkt lichtpunt aan de stad Herentals
Volgend artikelWalter Grootaers in ziekenhuis
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.