Sponsors Linda Olen en Noordstar trakteren voetbalfans op 400 porties gratis friet

De voetbalderby tussen Linda Olen en Noordstar groeide zondagnamiddag uit tot één groot voetbalfeest. Sponsors Tom Peeters van Kleur op Maat (Linda Olen) en Eddy Lambaerts van Elmos (Noordstar) lieten een frituur aanrukken en trakteerden de aanwezigen op gratis friet. Liefst 400 voetbalfans konden die geste meer dan waardereen en maakten er een echt voetbalfeest van.

Linda Olen won uiteindelijk met 4-1.

DELEN
Vorig artikelFanfare blaast Stadspark voor geopend
Volgend artikelSp.a wil Zimmertoren redden
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.