JH Kroenkel in Nijlen blaast 22 kaarsjes uit

Nijlens Jeugdhuis Kroenkel blaast 22 kaarsjes uit

Dit weekend is het jaarlijkse feestweekend van Jeugdhuis Kroenkel, hierop wordt de verjaardag van het jeugdhuis gevierd. Ieder jaar wordt er rond een ander thema gewerkt, dit jaar is dat “space”.

Op vrijdag organiseert het jeugdhuis een avond vol live optredens met onder andere de nijlense band Project 101 en Fortress de band van Hanne Torfs ook bekend als frontvrouw van School is Cool.

Zaterdag is het dan tijd voor het jaarlijkse galabal, dit jaar onder de naam Gala in Space met bevels muzikaal talent DJ Drikke en liers DJ-duo Team Industrial.

Er wordt zondag afgesloten met een gezellige comedy-avond voor jong en oud met als gast: winnaar van Humo’s Comedy Cup de enige echte Lukas Lelie.

Over jeugdhuis Kroenkel

Jeugdhuis Kroenkel vzw is een organisatie voor en door jongeren. Onze vrijwilligers houden zich bezig met het organiseren van fuiven en optredens zoals Gala in Space en Lost in Space. Zo proberen we jongeren in Nijlen en omstreken een veilige plek te geven om uit te gaan tegen een betaalbare prijs.

Maar we zien ook onze maatschappelijke plicht in daarom hebben we binnen de vzw nog twee werkgroepen De Joeng en Klap & Tap. Deze houden zich respectievelijk bezig met het van de straat houden van 12-16 jarigen en het organiseren van spreek- en informatieavonden over maatschappelijke problemen zoals zelfdoding en transgenders.