Warande Turnhout heropent met tweedaagse openingsfeest

Zaterdagnamiddag heropent om 17u cultuurhuis De Warande in Turnhout met een groot spektakel. Dit jaar zullen er nog meer foodtrucks op het Openingsfeest zijn! Je vindt wel twaalf foodtrucks bij de hoofdingang van de Warande.

“Laat je verwennen door culinaire verrassingen uit Mexico, Cuba, Frankrijk, Libanon en zelfs de Himalaya. Wij spreiden alvast onze gigantische picknickdekens voor jou en plaatsen overal picknicktafels.

In de ‘Foodvillage’ programmeren we aangepaste muziek en acts voor fijnproevers. Op het pleintje tussen de oude bib en het kasteel is er daarbovenop een speelplein!”

Cultuurhuis De Warande heropent na 2 jaar bouw- en verbouwingswerken en is klaar voor de toekomst. Zaterdagavond is het openingsspektakel om 21u met het Frans gezelschap Companie Lucaromos. Zaterdagnamiddag is de voorstelling Human Brush, straatkunstenaar (za 19u en 23.15u). In de Kuub kan je de nacht in dansen met Discobar Galaxie.

Aanrader is de picknick van zondag en de cultuurmarkt voor jong en oud met daarnaast de platenbeurs.

DJ Guido Belcanto draait plaatjes in het Warandecafé Barzoen.