Zomerse kunstwerken in Hof d’Intere in Wechelderzande

Woensdag start in de tuin en op de zolder van het Hof d’Intere in Wechelderzande de kunstmanifestatie Zomer van Wechel. Dit jaar is er werk te bewonderen van 6 kunstenaars.

In de tuin achter het kasteel staan monumentale sculpturen van Jaak Hillen. In de voortuin staan glassculpturen van AnuschB. Op de zolder staat werk van de kunstschilders Koen Fillet, Silvia Bonotto en Bob Roes. Verder zijn er papiersculpturen van Bob Matthysen.

Er zijn tijdens de tentoonstelling drie concerten gepland. Op woensdag 15/8 is dat een recital van contratenor Jan Wouters. Op zondag 19/8 is er een optreden van Country Feedback Club met een intimistisch concert. Op zondag 26 augustus is er een folkconcert met Boomers String Quartet.

De tentoonstelling is van woensdag 15/8 tot en met zondag 26 augustus gratis toegangelijk op zon- en feestdagen en op zaterdag en zondag, telkens van 13 tot 18u. Toegang gratis!

Alle info vind je op www.dezomervanwechel.be