Vier dealers en 124 druggebruikers betrapt op Reggae Geel

De politie heeft tijdens het festival Reggae Geel vier drugsdealers aangehouden. Ook 124 gebruikers werden met drugs betrapt. Eén festivalganger moest naar het ziekenhuis na gebruik van grote hoeveelheden lsd.

Tijdens de terugtocht werden er 10 gebruikers onder invloed uit het verkeer gehaald.

Eén persoon werd aangehouden op beschuldiging van verkrachting op het festival. Die zaak wordt verder onderzocht. Er waren 13 meldingen van gauwdiefstallen.

DELEN
Vorig artikelBosbrand in Herselt
Volgend artikelTwee gewonden bij ongeval Ring Lier
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.