Benefiet voor frituur Seppe en Ann

Amper een zestal weken na de opening vatte de frituur van Seppe en Ann aan de Botermarkt in Herenthout, de vroegere frituur Leo, vuur. De zaak werd flink beschadigd en moest een paar weken dicht. Een zware klap voor de nieuwe uitbaters. Polle Van Laer, broer van Seppe en uitbater van café De Kroon op de Markt van Herenthout, wil het koppel een hart onder de riem steken. Dat doet hij met een benefietweekend in zijn zaak op 27, 28 en 29 juli. We hebben het hele weekend dj’s en op zondagmiddag komt de fanfare spelen”, zegt Polle. “Ik wil alvast de brouwers die hieraan meewerken bedanken voor hun steun. De klanten roep ik op om zeker langs te komen om een steuntje te geven aan mijn broer, die hen hier ook vijf jaar bediend heeft.”

DELEN
Vorig artikelMeisjes U11 van St.-Janskring gehuldigd
Volgend artikelVintage, classic cars en rock ’n roll
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.