Parkfeest Villa Leemans

Bart Buls

In de gezellige tuin van het sociaal huis (Lichtaartseweg 9) organiseert vzw Keizer Karel, samen met enkele Olense verenigingen, op zaterdag 21 juli vanaf 16.00 uur voor het eerst een gratis parkfeest voor jong en oud. Het parkfeest start met een kinderdisco voor de kleinsten. Daarna zet Barbara Dex de avond in. Deze Kempense zangeres staat ondertussen al meer dan 17 jaar aan de Vlaamse top. Barbara onderscheidt zich door haar prachtige stem, maar ook door een verscheidenheid aan muziekstijlen.

Het parkfeest wordt afgesloten door Bart Buls met zijn Gibson-gitaar en doorleefde stem. Als ervaren muzikant zorgt hij beslist voor de nodige sfeer en ambiance. Naast muzikaal genieten kan je tijdens het parkfeest ook culinair genieten met allerhande smakelijke gerechten op een gezellige eetmarkt.