Roddelcampagne rond Yoleen Van Camp (N-VA) bereikt triest hoogtepunt

De vrije baan die Yoleen Van Camp (N-VA) en haar partij naar het succes bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen leek te brengen, is plots een kasseibaan geworden die vol gevaarlijke hindernissen ligt. Yoleen Van Camp stelde als lijsttrekster voluit voor het burgemeestersschap te gaan en dat wordt haar binnen haar partij en ook daarbuiten niet in dank afgenomen.

De campagne met de broodzakken lag al gevoelig en binnen haar partij rommelde het zo hard dat er enkele kandidaten opzij werden geschoven en anderen zelf opstapten.

Begin deze week verscheen dan op de Linkedin-pagina van Yoleen Van Camp een opmerkelijk roddelbericht dat enkel de bedoeling had om het imago van de lijsttrekster ernstig te bezoedelen. Was dat roddelbericht een begin van een moddercampagne? Yoleen Van Camp herkent de modder: die komt volgens haar van haar ex die de breuk tussen hen niet kan verkroppen en zich daarom verlaagt tot het gooien met modder…

De redactie hoopt alvast dat de campagne rond de verkiezingen de volgende weken en maanden iets serener zal verlopen.

DELEN
Vorig artikelSterren Rode Duivels tegen sterren Brazilië
Volgend artikelNieuwe lading vis op Sasput in Grobbendonk
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.