Bart Swyzen trekt kandidatuur op lijst N-VA terug

Het geruzie na de broodzakkenkwestie binnen de N-VA doet ondernemer Bart Swyzen besluiten om zijn kandidatuur terug te trekken. Eerder werden er al 3 kandidaten op de lokale lijst van de N-VA op een zijspoor gezet. Oorzaak van de ruzie binnen de N-VA was de promotie van o.a. de lijsttrekster Yoleen Van Camp op broodzakken. Niet erg en leuk gevonden, tot bekend raakte dat de N-VA de Herentalse bakkers er 400 euro voor betaalde om ze te verdelen. En dat zorgt nu voor heel wat verdeeldheid.

DELEN
Vorig artikelHoutvenne – KVC Westerlo
Volgend artikelSus Wuyts overleden
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.