Lokale partij O1 trakteert met wafels ‘als voorsmaakje’

Het is de laatste week dat er verkiezingsgadgets kunnen uitgedeeld worden. Vanaf 1 juli start de sperperiode waarin dat niet meer kan. In Olen deelde de lokale partij de voorbije dagen sleutelhangers uit. Zaterdag en zondag trokken de partijleden en hun sympathisanten langs de Olense huizen. Ze deelden wafels uit die moesten dienen als ‘voorsmaakje’ op de verkiezingen. Goed gevonden toch.

Op de woensdagmarkt in Westerlo, de vrijdagmarkt in Herentals en de zaterdagmarkt in Geel kan er nog volop uitgedeeld worden. Zaterdag is echt de laatste dag!

DELEN
Vorig artikelHerentalse Wollemeisjes breien Rode Duivels
Volgend artikelRode Duivels prijken aan Zandpoort
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.