1.500 vrienden en sympathisanten smulden van Sander’s ontbijt

Zo’n 1.500 vrienden en sympathisanten smulden vandaag van Sander’s Ontbijt in zaal De Vrede in St.-Jozef Olen. Hele gezelschappen schoven aan om de sympathieke Duchenne-patiënt Sander en zijn lotgenoten te steunen. Zo kwamen de voltallige spelerskern en bestuursleden van voetbalclub SKS Herentals naar Olen afgezakt. De opbrengst van de gezellige en lekkere happening gaat integraal naar het onderzoek voor nieuwe behandelingsmethodes van de ziekte van Duchenne. Dit is een tot op heden ongeneeslijke spierziekte die alle spieren in kracht doet afnemen.

DELEN
Vorig artikelNog trotser dan anders
Volgend artikelSanne Cant 3e in BK wielrennen voor vrouwen
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.