Arlette Dilliën duwt Open VLD Geel

Onder het motto: “Oud maar niet out”
Arlette Dilliën duwt lijst Open Vld Geel

Arlette Dilliën (70), zal de liberale lijst in Geel duwen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober. Arlette is al 49 jaar getrouwd met Fernand ’S Jegers. Zij hebben samen 1 zoon en 2 lieve kleinzonen die in St. Katelijne Waver wonen. Arlette en Fernand zijn geboren en getogen in het centrum van Geel. Zij groeide op op de Pas, hij in de Nieuwstraat. Binnenkort verhuizen ze van hun huis in de Azaleastraat naar een handig appartement op de Pas, om daar samen hun ‘oude dag’ te beleven en te kunnen blijven genieten van alles wat Geel te bieden heeft.

Arlette is al verkiezingenlang een gevestigde waarde op de lijst van Open Vld Geel en ook deze keer mag ze niet ontbreken. Ze is, net zoals Fernand, van thuis uit liberaal. Het blauwe gedachtengoed zit haar in het bloed. Als voorzitter van Vief vzw, de vroegere liberale gepensioneerden, organiseert ze socio-culturele activiteiten voor alle Geelse senioren om van te genieten. Ze wil een steun zijn voor de jongeren en een spreekbuis voor de senioren.

“Ik sta als lijstduwer op de lijst van Open Vld zodat alle Geelse 60-plussers op een kandidaat kunnen stemmen die écht om hen geeft. Mijn motto is daarom ook: oud maar niet out. Wij liberalen nemen iedereen mee in ons verhaal, wij laten niemand achter.” Aldus Arlette Dilliën.

Arlette heeft voor haar pensioen 25 jaar gewerkt bij Bell Telephone, zowel in Antwerpen als in Geel. Sportief is ze ook altijd geweest. Jazz ballet, tennis en ijsschaatsen waren haar favorieten. Nu kan je haar ook nog regelmatig terugvinden in het Geelse zwembad. Ook van een streepje cultuur en de Geelse sfeer en gezelligheid weet ze te genieten, je zal haar dus geregeld tegenkomen op activiteiten in de stad.

Een doorn in het oog zijn voor haar de vele leegstaande winkelpanden in Geel, maar ook de verkeerschaos op de ring. Ze zou ook graag zien dat alle weggebruikers meer aandacht schenken aan verkeersveiligheid en dat het beleid hier stappen in zet. Bovendien is ze voorstander van meer groen op de Markt.

Lijsttrekker Lieselotte Thys: “Dat Arlette een levendige dame is die niet kan stilzitten, weet iedereen. Ze is een vrouw die de handen uit de mouwen steekt en het hart op de juiste plaats heeft. En dus past ze perfect op onze lijst. Arlette is voor mij een voorbeeld, ik ben vereerd dat ze onze lijst wil duwen.”