Natuurloop uitgebreid met halve marathon met beklimming Toeristentoren

De organisatoren van de 4e Neteland Natuurloop organiseren op zaterdag 25 augustus opnieuw hun loopklassieker. Dit jaar al voor de 4e editie. In die vierde editie kan je opnieuw vrij starten voor een 6, 11, 15 km of de 1/2 Marathon. Je kan opnieuw vrij starten aan de Lichtaartseweg 80 in Herentals, tussen 9.30u en 12u.

Bij voorinschrijving betaal je 6 euro. Je wordt verwend met een gratis La Chouffe, een gratis beklimming van de Toeristentoren en een Kids Village (sponsor Ijsboerke). Wie ter plaatse inschrijft betaalt 9 euro.

Inschrijven via www.netelandnatuurloop.be. Iedereen welkom: zowel wandelaars, lopers, supporters en kinderen.

De organisatoren, Kenneth Deckers en William Dias Morais duiden op het unieke karatkter van de Natuurloop en 1/2 marathon. “Bij ons zijn tijden onbelangrijk en je loopt niet alleen door de natuur, je kijkt er ook over uit, dankzij een beklimming van de Toeristentoren als deel van ons parcours.”

Peter van deze editie van de Natuurloop is voormalig voetbalgrootheid Erwin Vandenbergh.

foto’s: Marcel Nelis/KempenNieuws.be