Drie nieuwe kandidaten voor CD&V Westerlo

Wim Dams, Laura Tops en Marleen Nevelsteen, zijn deze week de nieuwe kandidaten op de CD&V lijst Westerlo.

Wim Dams uit Voortkapel

Wim Dams is 49 jaar, getrouwd met Kirsten Teubner en vader van Luka (17) en Mira (13). Wim is geboren en getogen in Tongerlo en woont sinds 2001 in Damseinde-Voortkapel.

In zijn jeugd was Wim actief als voetballer en bij de Chiro van Tongerlo, van sloeber tot leider.

Al 25 jaar werkt Wim als architect-stedebouwkundige. Met die kennis wil hij de nodige aandacht geven aan het handhaven van het groene imago van Westerlo en voldoende ruimte laten voor de stedebouwkundige ontwikkeling van zowel Centrum-Westerlo, als de deeldorpen. Zowel jong als oud moet zich thuis kunnen voelen in hun dorp en onze gemeente.

De zorg voor bejaarden, alsook de ontwikkelingsmogelijkheden voor de jeugd, zijn twee belangrijke onderwerpen die tevens de nodige aandacht vragen en waar Wim zich voor wil engageren. Via de vele sociale contacten die hij heeft weet hij wat er leeft onder de mensen en probeert hij antwoorden te vinden op problemen.

Laura Tops uit Heultje

Laura Tops wordt dit jaar 21 en woont in Heultje. 2018 is voor haar een speciaal jaar. Ze stelt zich dit jaar een eerste keer kandidaat bij de verkiezingen, het is haar laatste jaar als hoofdleidster bij Chiro Heultje en ze studeert dit jaar af als verpleegkundige. Maar Laura is geen stilzitter. Straks zal ze terug beginnen volleyballen bij Mendo Booischot en studeert ze verder om een master te behalen in het sociaal werk en sociaal beleid.

Laura wil zich inzetten voor de jongeren in onze gemeente. Ze merkt dat jongeren vaak de stap niet durven te zetten om hun wensen te uiten, hier zou ze graag een handje mee willen helpen. Laura komt zelf vaak in contact met deze groepen, wanneer dit niet op de Chiro is, is het wel op een fuif of ander evenement. Op deze manier wil ze de jongeren van de gemeente Westerlo een stem geven, zodat ook hun mening wordt gehoord.

Als verpleegkundige heeft Laura ook aandacht voor de problematieken en bekommernissen van de oudere populatie, dit vooral door haar stages en vakantiewerk in WZC, thuisverpleging etc. Ze engageert zich dan ook voluit voor onze senioren.

Samen kiezen we de weg vooruit!

Marleen Nevelsteen uit Oevel

Marleen Nevelsteen is 41 jaar en woont in de Ilsestraat 88 Westerlo. Ze is opgegroeid in Oevel en in 1995 gehuwd met Geert Theys (landbouwer/slager). Samen hebben ze 3 dochters: Lisa, 21 (landbouwster/bakker); Jana, 19 (traiteur/ kok) en Jante , 17 (student slagerij).

Al 19 jaar werkt Marleen actief mee op het landbouwbedrijf (melkvee) en sinds 7 jaar baat ze samen met haar man de “Traiteur – Slagerij” uit in het hartje van Oevel

Haar hobby’s zijn natuurlijk koken, zo heeft ze zich 7 jaar lang belangeloos ingezet als kookmama van Chiro Oevel. Ook fietsen door de mooie wegen van onze Kempen is een hobby die ze beiden zeer graag uitoefenen.

Aangezien zij zelf nog actief zijn in de landbouw en Marleen zoals andere middenstanders dagelijks in contact komt met de mensen en de jeugd uit ons dorp, wil ze voor iedereen (middenstanders, landbouwers, gepensioneerden, jeugd,….) een aanspreekpunt zijn, waar nodig!

www.westerlo.cdenv.be
https://www.facebook.com/cdenvwesterlo/

DELEN
Vorig artikelBrandweer blust smeulend bedrijfsafval
Volgend artikelRode Duivels trainden in Sochi
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.