Rotary Westerlo steunt goede doelen

In golfclub Witbos in Noorderwijk schonk Rotaryclub Westerlo de opbrengst van de jaarlijkse Night Club, liefst 33.000 euro, aan goede doelen. Make-A-Wish, een programma dat de hartenwens vervult van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte, en Mediclowns, dat professionele clowns naar zieke en/of gehandicapte kinderen stuurt, kregen elk 10.000 euro. Voor de inrichting van een schooltje in Delhi (India), dat door clubvoorzitter Freddy Cuyvers werd bezocht tijdens zijn deelname aan ‘Polio plus’, de wereldwijde vaccinatiecampagne van Rotary , werd 13.000 euro geschonken.

DELEN
Vorig artikel‘Blijf van het pensioen in het onderwijs’
Volgend artikelMet de fiets naar de Kunstencampus
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.