Met de fiets naar de Kunstencampus

Woensdag heeft het schepencollege van Herentals de plannen gepresenteerd voor de Kunstencampus aan de Molenvest. Op een infomarktje kregen belangstellenden een kijk in de verbouwplannen van het gebouw van de Molenvest. De architect van het architectenbureau dat de verbouwing uittekende gaf deskundige uitleg. Zowat iedereen kon zich vinden in de plannen van de Kunstencampus. De meeste vragen kwamen er rond de parkeermogelijkheden op en rond de Molenvest. Fietsenstallingen moeten een groot deel van die parkeerdruk verlichten. ‘Met de fiets naar de Kunstencampus’, zou nog geen gekke slogan zijn!

foto’s: Marcel Nelis/KempenNieuws.be

DELEN
Vorig artikelRotary Westerlo steunt goede doelen
Volgend artikelBaobab beachclub enig bij KVC Westerlo
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.