Baobab beachclub enig bij KVC Westerlo

Baobab Beach Club is een pop-up aan het voetbalstadion van Westerlo. Je kan er wegdromen in een tropische tuin of aan het prachtige zwembad met een heerlijke cocktail. Verder zijn er ook lekkere gezonde snacks, sharing-plates of kan je reserveren in één van de 2 restaurants. Er is een grill-restaurant met de naam ‘Beach Grill’ en een Italiaans concept met verse authentieke pizza’s met als naam ‘Gusto’. In de Beach Bar zijn zowel open alsook overdekte ruimtes beschikbaar met een capaciteit van 500 zitplaatsen.

’s Avonds wordt Baobab een hippe beachclub met gezellige lounges waar je al nippend van je drankje kan genieten van muziek gebracht door de resident dj’s. Dj Robert Abigail , Dj F.R.A.N.K en Dj Milano geven het beste van zichzelf.

Zowel overdag als ’s avonds is er altijd iets anders te beleven. Van 8 juni tot half september kan je er van donderdag tot zondag terecht vanaf 13 uur. De toegang is gratis, met uitzondering van special events. Reserveren in één van onze restaurants is aangeraden.

Wil je de Belgische matchen van het WK Voetbal niet missen? Die kan je op groot scherm komen bekijken, ook op sluitingsdagen. De bar van Baobab Beach Club zal dan twee uur voor aanvang geopend zijn.

Het volledige Baobab Beach Club concept met een oppervlakte van 2500m2 is bedacht en ingericht door Rent a lounge uit Herentals.

DELEN
Vorig artikelMet de fiets naar de Kunstencampus
Volgend artikelBobbejaan krijgt zaterdag eigen plein
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.