Meer dan 2.000 zwemmers genieten van buitenzwembaden Netepark

Meer dan 2.000 zwemmers hebben woensdag van de vervroegde opening van de buitenzwembaden van het Netepark in Herentals

genoten. De zomertemperatuur van circa 29° was daar zeker niet vreemd aan. Na 2 uur had schepen van sport Liese Bergen (sp.a.) er al 400 zwemmers geteld. De volgende dagen kan je op de facebookpagina van het Netepark zien of de buitenzwembaden geopend zijn.

foto’s: Marcel Nelis/Kempennieuws en Paul Van De Water

DELEN
Vorig artikelInfomarkt Kunstencampus
Volgend artikelPleynhoeve schenkt 1.000 kg asperges aan Den Dorpel
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.