OCMW-voorzitter Fons Michiels kan gerust achterom kijken met ’t Convent 2

OCMW-voorzitter Fons Michiels (CD&V) verlaat de Herentalse politiek langs de grote deur. De realisatie van het Convent 2 naar de gebouwen van het Oud Moederhuis Sancta Maria aan de Augustijnenlaan mag gerust zijn laatste grote project zijn. Fons Michiels en zijn team heeft er samen met de medewerkers van het OCMW voor gezorgd dat het Convent2 als lokala dienstencentrum de ontmoetingsplaats blijft voor iedereen. Met natuurlijk en bijna vanzelfsprekend bijzondere aandacht voor ouderen, mensen met een handicap, nieuwkomers en mensen in armoede.

In het Convent2 vind je naast het cursusaanbod en de cafetaria ook het Infopunt Dementie, de thuiszorgdiensten, de Mindermobielen Centra en het infopunt voor sociale dienstverlening terug.

Een glaasje als toost was dan ook zeker op zijn plaats.

foto’s: Marcel Nelis/KempenNieuws.be