Kaatje Vermeire schittert in Lakenhal

In de Lakenhal op de Grote Markt in Herentals kan je nog tot en met zondag 24 juni gaan kijken naar werk van illustratrice Kaatje Vermeire.

Kaatje Vermeire is illustrator bij Uitgeverij De Eenhoorn. Ze schikt materialen die ze zelf zorgvuldig uitkiest tot knappe sprekende beelden. De kunstenares combineert daarvoor collage-, verf-, teken-,

grafische en digitale technieken.

Aanrader is haar recent verschenen boek met de sprekende titel ‘De zeer vermoeide man en de vrouw die hartstochtelijk van bonsai hield’. Het is een prentenboek voor adolescenten met tekst van auteur Peter Verhelst.

De tentoonstelling met illustraties van Kaatje Vermeire is te zien in de Lakenhal op vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot 17 uur.

Toegang: gratis

Foto’s: Marcel Nelis/KempenNieuws.be