Carrièreprijs voor Carl Engelen

Vrijdagavond werd voormalig doelman Carl Engelen van KSK Lierse door familie en vrienden en voetbal-collega’s in de bloemen gezet. Carl Engelen werd door hen aan de kantine van Exc. Bouwel opgewacht. Uit handen van dat andere Lierse-boegbeeld Dimitri Davidovic kreeg hij zijn trofee, de carrièreprijs van de sportraad van Grobbendonk,  overhandigd. Tussen de speeches door waren er videogroeten van o.m. Erwin Van den Bergh en Stanley Menzo, aan het werk in Jamaica

. Carl Engelen werd eerder dit jaar 70.

Het werd voor Engelen een historische dag. Als keeperstrainer van de doelmannen van KFC Oosterzonen keert hij met K SK Lierse Kempenzonen terug naar het Lisp. De cirkel is rond.

DELEN
Vorig artikelLekkers met Streken-terras op Grote Markt
Volgend artikel45e halve marathon in Nijlen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.