Olivia Classic met Wout Van Aert en elektrische testfietsen

Zondag 17 juni heeft de 9de editie van de Olivia Classic voor wandelaars en wielertoeristen plaats vanuit de stemmige Fermerijhoef in Herentals. Dit is een sympathieke sportieve happening voor het goede doel. Er is ook dit keer weer een begeleide fietstocht van 90 km met start om 8.30 uur. De omloop is volledig afgepijld en vrij te starten tussen 8 en 10 uur. Er is ook een kortere versie van 50 km en een familiefietstocht van 25 km. Trek je liever de loop- of wandelschoenen aan, dan zijn er mooie parcoursen van 10 of 5 km, vrij te starten tussen 9 en 14 uur. Eke deelnemer ontvangt een met versterkende energiedrank gevulde drinkbus. Niemand minder dan Wout Van Aert neemt aan de begeleide fietstocht deel. Het is dé kans om in het spoor van de wereldkampioen veldrijden te fietsen! Start- en aankomstplaats is weer de gezellige Fermerijhoef, Poederleeseweg 206 in Herentals. Daar kun je ook een toertje doen met een elektrische Norta-testfiets van Fietsen Hendrickx. Vorig jaar leverde de Classic 27.715 euro op voor het goede doel, het kinderkankeronderzoek van het Olivia Fund.