Rode Kruis Herentals zoekt brugvrijwilligers

De Rode Kruisafdeling Herentals start een brugfigurenproject op. Brugfiguren zijn vrijwilligers die kinderen helpen die het moeilijk hebben op school. Ze helpen, met ondersteuning van de Rode Kruisafdeling, de achterstand van het kind in te halen. Het enthousiaste RK-team dat dit project ondersteunt, bestaat uit Christel Verhaert en Evelien Dams. Ook in de school is er iemand die de vrijwilliger steunt en coacht.

De vrijwilliger gaat minstens één keer per week langs om te helpen, thuis of op school. Het kan gaan om klasondersteunende activiteiten of huistaakbegeleiding. Je kunt ook ontspanningsactiviteiten ondersteunen. Je hoeft geen pedagogisch diploma te hebben of een crack te zijn in rekenen of taal. Een warm hart hebben voor kinderen, is het voornaamste. Wie geïnteresseerd is, kan contact opnemen met Christel Verhaert: brugfiguren.herentals@gmail.com of 0477 99 30 17.