Clamotte Rock 2018 krijgt veel lof van festivalgangers

Het festivalpubliek heeft een nieuw tof festival gevonden. Clamotte Rock beleefde een topeditie 2018. De 2e festivaldag was zelfs uitverkocht. Vooral het werk van de organisatoren met een team van meer dan 200 vrijwilligers was af. De festivaltent was dit jaar gedraaid en het festivalterrein was een beetje anders ingericht. De affiche was af/top en ook de oproep aan festivalgangers om met de fiets te komen werd massaal beantwoord. Meer dan de helft van de festivalgangers kwam met de fiets. Misschien kan het festival genominneerd worden voor beste festival van het jaar?

Fotograaf Martin Lieckens legde enkele artiesten knap vast voor de eeuwigheid.

foto: Martin Lieckens/KempenNieuws.be

DELEN
Vorig artikelMotorrijder gewond op fly-over in Oevel
Volgend artikelAlgemene quiz van Recreas
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.