Convent heropent als Convent2

Sinds vandaag woensdag 2 mei huist het dienstencentrum Convent2 van Herentals in de nieuwbouw van het Oud Moederhuis Sancta Maria. Het dienstencentrum kreeg de naam Convent2 mee. Het Convent1 op het Begijnhof in Herentals is naar de geschienisboeken verwezen.

Het nieuwe Concent2 is aan de Augustijnenlaan 26/1, is goed gelegen en goed bereikbaar. Het nieuwe gebouw is een volledig rolstoelvriendelijk dienstencentrum. Convent2 blijft aandacht hebben voor ouderen, mensen met een handicap, nieuwkomers, mensen in armoede. In Convent2 zijn o.a. de cafetaria, het Infopunt Dementie, het cursusaanbod, de thuiszorgdiensten, de Minder Mobielen Centrale en het infopunt sociale dienstverlening ondergebracht. Rosette Cloots van de sociale dienst van de stad heeft eveneens de verhuis naar Convent2 gemaakt.

De maandelijkse zitdag van de federale pensioendiensten en van de federale overheidsdienst sociale zekerheid vinden in het Convent2 plaats.

foto’s: Onze fotograaf Marcel Nelis maakte de verhuis mee