Kinderen testen nieuwe speeltoestallen in De Lilse Bergen

Het recreatiedomein investeerde dit jaar al 150.000 euro in nieuwe speeltoestellen voor peuters en kinderen. Tijdens de Buitenspeeldag van woensdag hebben honderden kinderen de toestellen uitgetest en … goed bevonden.

De speeltuin werd onderverdeeld in 3 zones. De kleuterspeeltuin naast de kleine zwemvijver werd ontmanteld en kreeg nieuwe speeltuigen met o.a. een miniglijbaan en minischommels, zand- en waterspelen met boot. De grotere kinderen kregen een ontmoetingspunt met 2 klimtuigen. Zo werd rond een dennenboom een boomhut met glijbaan geïnstalleerd.

In de derde zone werd het laagtouwenparcours vernieuwd.

Ook het minigolfterrein werd vernieuwd. Zo kregen alle banen nieuw tapijt.

De Lilse Bergen is klaar voor een topseizoen!

foto’s: De Lilse Bergen